divendres, 15 de febrer del 2019

VISITA A LA FÀBRICA DEL SOL 


ALBA: Avui, dia 15 de febrer del 2019, els nois i noies de 2n d'ESO hem anat d'excursió a la Fàbrica del Sol, un edifici especialitzat en les energies sostenibles que podem utilitzar. A més de fer unes quantes activitats, també ens han ensenyat els beneficis d'utilitzar aquestes energies sostenibles com a principal font i que sí que és possible aconseguir un món més net.




ANDREA: també ens han ensenyat les plaques solars i ens han explicat tot el sistema de calefacció, també ens han ensenyat diferents materials de construcció sostenibles i que estalvien energia. 


MARTA: dintre de la fàbrica ens vam adonar que el terra estava calent, perquè era radiant. S'estava molt bé assegut o estirat a terra! 


XÈNIA: ens han ensenyat quina funció tenia l'edifici abans, de quina època, com es manté energèticament i de quins materials està fet.

MARÍA: hemos subido a la terraza, y nos hemos hecho una foto con la Torre de las Aguas detrás. Entre las baldosas del suelo se filtra el agua y se guarda en un depósito, para regar o usar en los baños.