divendres, 11 d’octubre del 2019

ABP 1 TRIMESTRE

Què pots visitar a Barcelona?
Durant dues setmanes els alumnes de segon i tercer d'ESO de l'Institut Apel·les Mestres, hem estat realitzant un projecte. Durant les dues setmanes hem estat obtenint informació sobre Barcelona el seu turisme i l'opinió que tenen els seus turistes.
Nosaltres som el grup 2 de la classe 2n C. El nostre grup està format per: Joan Saez, Iris López, Salim Chentouf, Víctor Murillo i Irene Marfil.
Aquest ABP l'hem fet en grups d'entre 5 i 6 persones. En aquests deu dies hem realitzat evidències molt diferents: aprendre la història de la nostra ciutat, fer enquestes en anglès, visitar monuments, fer estadístiques... També, hem après ha utilitzar molts programes com: l'Excel, Google Sites... D'altres programes ja els coneixíem però en aquestes dues setmanes hem profunditzat molt en ells i hem après a utilitzar-los més bé: Canva, Google Drive, Paint... L'evidència que més ens a agradat és l'evidència 5 que tractava sobre anar a una excursió al Liceu i després fer un tríptic amb diverses informacions com: la història del Liceu, els tipus d'entrades, els preus de les visites... A l'evidència també calia fer unes entrades i unes invitacions al Canva per una òpera imaginaria.
El producte final ha sigut crear una web real sobre una ruta de Barcelona escollida per nosaltres. Ha sigut molt interessant fer aquest tipus d'evidència.
Esperem que tots gaudiu de la nostra pàgina web i de tota la informació que ofereix.